FAQ

Vanliga frågor och svar om våra tjänster

Hur kan Studio1 ha ett så pressat pris?

Vi har studerat tidstjuvarna vid produktfotografering. Utan att tumma på kvaliteten har vi effektiviserat arbetsprocesses så att vi kan tillhandahålla hög kvalitativa produktbilder till det absolut lägsta priset.

Kan ni fotografera med modeller?

Ja, Vi kan fotografera i vår studio på modell. Dock krävs det att det är lite fler bilder, att fotografera på modell innebär en del förberedelser, därför blir det inte prisvärt att göra fåtal bilder på modell.

Kan ni fotografera miljöbilder?

Vi fotograferar nästan enbart så kallade “packshots”, produkter mot vit bakgrund. Ställ frågan om ni vill ni fotografera era produkter i miljö så tar vi en diskussion kring det.

Vem ansvarar för produkterna när de är hos Studio1?

Studio1 ansvarar för produkter för ett värde upp till 30 000kr. Produkterna värderas till vilket som är lägre, bokfört lagervärde eller anskaffnigsvärde.

Får man vara med i Studion när ni fotograferar våra produkter?

I de allra flesta fall fotograferar Studio1 produkterna utan att kunder närvarar. Vid speciella fotograferingar där särskild hantering av produkterna krävs går det att ordna så att ni närvarar vid fotograferingen. Om ni önskar vara med vid fotograferingen, tag kontakt med Studio1.

Vilka rättigheter har man till bilder som är fotograferade hos Studio1.se?

Hos Studio1.se råder inga krångliga rättighetsavtal. Efter att fakturan är betalad till fullo äger kunden fulla rättigheter till bilderna. Kunden får använda bilderna precis som de vill, och hur länge de vill. Bilderna är helt enkelt kundens egna.

Hittade du inte svar på din fråga?

Kontakta oss så hjälper vi dig!

Vi svarar gärna på frågor och funderingar.

Gå till kontaktsidan

BLI KONTAKTAD AV OSS

Skriv er e-post eller ert telefonnummer så kontaktar vi er idag!