Retuschör med ansvar för hela efterproduktionen

Studio1 är en specialiserad fotostudio som fokuserar uteslutande på produktfotografering. Vi levererar bilder för användning inom e-handel och arbetar med både stora och små varumärken. Besök vår portfolio och läs mer på vår hemsida: www.studio1.se. Vår vision är att bli Sveriges ledande företag inom produktfoto för e-handel, och vi är redan på god väg att nå dit. Just nu är vi fem anställda som arbetar i studion.

Rollen: Vi växer och söker nu en erfaren retuschör/projektledare med omfattande erfarenhet inom e-handel och hantering av stora bildvolymer. Som retuschör förväntas du vara en expert på Photoshop och ha förmågan att hantera stora volymer av bilder utan att kompromissa med kvaliteten. Du kommer även att ha en viktig roll som kontaktperson för både våra fotografer och våra kunder. Goda kommunikationsfärdigheter och förmågan att planera och organisera arbetet på ett effektivt sätt är avgörande för att lyckas i rollen.

Vi tror att du har följande egenskaper:

  • Positiv inställning och bidrar till teamet
  • Tycker om att ha ordning och reda
  • Gillar att arbeta i högt tempo och är prestationsorienterad
  • Kommer med nya idéer och bidrar till utvecklingen av både ditt eget arbete och studion som helhet

Vi söker någon som är entusiastisk över den tekniska utvecklingen inom branschen och som är nyfiken på hur AI kan förbättra vårt arbete.

Vi erbjuder dig:

  • Fast månadslön
  • Stora möjligheter att växa med studion

Omfattning och arbetstider: Arbetet utförs i vår studio, där du kommer att samarbeta nära med våra fotografer och ha direktkontakt med kunderna. Vi erbjuder en heltidstjänst med månadslön samt möjlighet till bonus baserat på prestation.

Vänligen skicka ditt CV och en motivering om varför du skulle vara en perfekt match för denna roll till: jobb@studio1.se